Overzicht binnenzonwering

alu jaloezie

Aluminium

Aluminium jaloezieën zorgen voor een strakke en elegante uitstraling. Zowel gesloten als geopend doen de jaloezieën hun werk uitstekend. Enerzijds kunt u de jaloezieën gebruiken voor weerkaatsing van het zonlicht, zo houdt u de warmte buiten. Anderzijds kunt u optimaal gebruik maken van het zonlicht om uw huis te verwarmen. U heeft de keuze uit 16mm, 25mm en 50mm lamellen. En met een ruime keuze aan kleuren vind u altijd een jaloezie dat bij uw interieur past.


jaloezien

Hout

Bent u op zoek naar een warme uitstraling? Dan zijn houten jaloezieën geschikt voor u. Het gebruik van gecertificeerd FSC-hout zorgt ervoor dat u een milieubewuste en ecologisch verantwoorde keuze maakt. Met een lamel van 50mm en een mooie ladderband zorgt u voor een prachtig afgewerkte raampartij.


meetlint

Bij u thuis!

Bent u enthousiast geraakt over onze jaloezieën? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs in de omgeving Zeeuws- Vlaanderen om te kijken naar de mogelijkheden en u een vrijblijvende offerte op maat te geven. Andere provincies in overleg.