Over ons

showroom over ons 2

Welkom op de website van Zonweringspaleis

Bij Zonweringspaleis kunt u sinds 2009 terecht voor een groot assortiment aan zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, garagedeuren, blokhuttenn,binnenzonwering en nog veel meer ! Kom eens langs en laat u inspireren in onze showroom van maar liefst 300m2. Wij adviseren u graag over de toepassingen van het juiste product. Als bedrijf staat Zonweringspaleis voor een goede afwikkeling, een snelle service en niet geheel onbelangrijk een prima prijs / kwaliteit verhouding. Kortom wilt u op korte termijn genieten van een kwaliteits zonwering dan bent u bij Zonweringspaleis aan het juiste adres.


showroom over ons 1

Waarom zonweringspaleis?

Bij ons staat u als klant centraal en we zullen er daarom ook alles aan doen om u zo goed mogelijk tegemoet te komen in uw wensen. Of het nu gaat om een rolluik, knikarm of terrasoverkapping, screen, hordeur of voor reparaties of onderhoud. Zonweringspaleis is van mening dat een goede begeleiding bij dergelijke investeringen noodzakelijk is. U bent altijd van harte welkom met uw vragen.


showroom over ons 3

Kwaliteit!

De door ons geselecteerde producten zijn van topkwaliteit,zo zijn onze rolluiken van het merk Heroal en onze schermen zijn voorzien van een doek van Swela, de marktleider in Europa op het gebied van zonweringsdoek. Kiest u voor electrische bediening dan bent u gewaarborgd van een topkwaliteit motor van het merk Somfy. Doordat we met hoogwaardige producten werken is de klant gewaarborgd van kwaliteit.


Wij wensen u veel plezier en inspiratie toe op onze website.

 

Team Zonweringspaleis